فلفل بخورید

تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین (فعال‌ترین عنصر موجود در فلفل که سبب گرم بودن این گیاه می‌شود)‌ موجود در فلفل در واقع سبب کاهش درجه حرارت بدن می‌شود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل است.
این ماده سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال‌های درد در بدن می‌شود. همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلول‌های شما را از آسیب دیدن محافظت می‌کند)‌ و ضدباکتری دارد.کپساسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی را تسکین می‌دهد،بلکه به کاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی که به‌عنوان پماد موضعی مورد استفاده قرار گیرد،کمک می‌کند.


اشکال موجود
فلفل را می‌توان با خوردن فلفل قرمز خام یا پخته شده مصرف کرد.پودر فلفل قرمز خشک نیز موجود است که می‌توان آن را به غذا اضافه کرد،در مایعات،چای یا شیر مخلوط کرد یا کپسول آن را مصرف کرد.شکل کرم آن نیز برای استعمال موضعی موجود است.فلفل میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد که این امر باعث پایین آمدن فشارخون می‌شود.این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند،این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری‌های قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگ‌ها)‌ کمک می‌کند.اضافه کردن مرتب آن به غذا یا مصرف کپسول آن می‌تواند از بیماری قلبی پیشگیری کند.هرچند فلفل یک چاشنی محسوب می‌شود،اما این ماده واقعا به هضم غذا کمک می‌کند و برای اغلب زخم‌ها تحریک‌آور نیست.این ماده حتی در میزان مصرف پایین نیز قوی است،لذا بهتر است که بیشتر از مقداری که با غذا میل می‌کنید از این ماده استفاده نکنید.
کپساسین موجود در فلفل به بسیاری از خواص درمانی آن کمک می‌کند تا سیستم قلبی عروقی را تحریک،سیستم هاضمه را تقویت،درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین بخشد،و به مثابه «داروی ضد احتقان و ضدباکتری» عمل می‌کند.این گیاه به عنوان داروی ضداحتقان،سبب رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریه‌ها می‌شود.از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می‌کند،در نتیجه برای آنهایی که مبتلا به آمفیزم هستند نیز مفید است.




نحوه مصرف
چون فلفل برای قلب خیلی مفید است، اضافه کردن مرتب ان به غذا یا مصرف کپسول آن می تواند از بیماری قلبی پیشگیری کند. هر چند فلفل یک چاشنی محسوب می شود، اما این ماده واقعاً به هضم بدن کمک می کند و برای اغلب زخم ها تحریک آور نیست. این ماده حتی در میزان مصرف پایین نیز قوی است، لذا بهتر است که بیشتر از مقداری با غذا میل می کنید از این ماده استفاده نکنید.

کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد، هر چند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد، اما این عارضه به زودی از بین می رود. چون فلفل ابتدا با تحریک و سپس کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود، لذا ممکن است درد کمی شدت پیدا کند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.

کرم کپساسین به عنوان یک مسکن موضعی (وقتی که روی پوست مصرف میشود)، (حاوی 0.075 - 0.025 درصد کپساسین) را مستقیماً می توان روی نقطه آسیب دیده روزی چهار بار مالید (عناوین تجاری این ماده عبارت است از Axsain, Zostrix و Capzasin-P).

به منظور بهبود هضم و پیشگیری از بیماری قلبی، می توان کپسولهای کپساسین (30 تا 120 میلی گرم روزی سه بار) را مصرف کرد. می توانید با اضافه کردن 1.4 تا 1.2 قاشق چایخوری پودر کپساسین به یک لیوان آب جوش (دم کرده) این ماده را نیز تهیه و سپس میل کنید

/ 0 نظر / 27 بازدید