مزه مزه

آن‌كس لذت مي‌برد که غذا را زير زبان مزه‌مزه ‌کند

مراقبت از یخچال

 برای کنترل درجه حرارت از دماسنج یخچال استفاده کنید.

فاسدشدنی‌ترین مواد غذایی را در سردترین قسمت یخچال قرار دهید.

برای آن که یخچال در تمام اوقات سرد باقی بماند، از پرکردن بیش از حد آن بپرهیزید.

در یخچال را طولانی‌تر از مدت لازم باز نگه ندارید.

ذوب کردن یخ یخچال به طور منظم موجب خنک نگهداشتن آن و کاهش مصرف برق خواهد شد.

تکثیر اغلب باکتری‌ها در یخچال، کند و در فریزر، متوقف می‌شود. اما یخچال یا فریزر نمی‌تواند باکتری‌ها را نابود کند، بنابراین باید از پخش و انتقال آنها از یک ماده غذایی به ماده غذایی دیگر جلوگیری کنید. مثلا گوشت خام و غذاهایی را که از حالت انجماد خارج می‌شوند، باید در ظرف در دار نگهداری کنید. با این کار، ‌تراوش حاصل از آنها باعث آلودگی سایر مواد غذایی نمی‌شود.

در صورت امکان، هنگامی فریزر را خاموش و برفک‌زدایی کنید که ذخیره مواد غذایی داخل آن کم باشد. قبل از این کار، ترتیبی بدهید تا مواد غذایی داخل فریزر را سرد نگه دارید.

   + معصومه ; ۱٢:٢٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٢/٩
comment نظرات ()